Helemaal on trend met de leukste puffer tassen 

De puffer tas is wat ons betreft niet zomaar een trend, maar een blijvertje. Deze tassen zijn praktisch, comfortabel, stijlvol en passen bij elke outfit. Daarmee hebben wij de leukste puffer tassen voor je uitgezocht. Van felle grote modellen tot kleine zwarte puffers. The choice is yours. Oh, en we geven je ook wat styling tips! 

De puffer tas trend

Ben je op zoek naar een trendy en stijlvolle tas die je outfit helemaal afmaakt? Kijk dan niet verder dan de puffer tas! Deze tassen zijn gemaakt van zacht, gewatteerd materiaal en het hele jaar door ideaal. Ze zijn niet alleen super trendy, maar ook nog eens praktisch en comfortabel om te dragen. Dankzij de gewatteerde banden draag je de tas namelijk de hele dag comfortabel.  

Puffer handtassen

Puffer handtassen zijn perfect voor een dagje in de stad of om mee te nemen naar je werk. zoals je portemonnee, telefoon, sleutels, make-up en een waterfles. En, de grote puffers zijn vaak ook voorzien van een laptopvak en andere handige vakken voor een georganiseerde tas. Puffer handtassen zijn er in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Zo is er voor elke smaak en gelegenheid een passende tas te vinden. 

Combineer je puffer handtas met een leren jas en stoere boots voor een edgy look, of ga voor een girly look met een pastelkleurige jurk en sneakers. De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze tassen vervelen in ieder geval nooit.

Puffer schoudertassen

Puffer schoudertassen zijn ideaal voor als je je handen vrij wilt houden, maar toch je essentials bij je wilt dragen. Ze zijn klein en compact, waardoor ze perfect zijn voor een dagje shoppen, een festival of een avondje uit. 

Ondanks hun kleine formaat hebben puffer schoudertassen vaak genoeg ruimte voor je portemonnee, telefoon, sleutels en andere kleine benodigdheden. Combineer je puffer schoudertassen met een jeans en t-shirt voor een casual look, of ga voor een chique look met een blazer en pantalon. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zwarte puffers

Als je op zoek bent naar een tas die zowel trendy als handig is, dan is de zwarte puffer tas echt iets voor jou. Deze tas past bij alles wat je draagt, of je nu een dagje gaat shoppen of naar een feestje gaat. Zwarte puffers zijn niet alleen een hele leuke toevoeging aan je garderobe, maar ook super praktisch, met genoeg plek voor al je spullen. Met deze tas maak je elke outfit compleet en blijf je altijd in stijl. Perfect voor iedereen die houdt van een hippe, maar elegante look. Grote kans dat dit jouw go-to-bag wordt voor iedere gelegenheid.

Puffer tas combineren

Puffer tassen zijn ontzettend veelzijdig en passen bij praktisch elke outfit. Ga je voor een casual look? Combineer dan bijvoorbeeld een zwart puffer handtas met een jeans, t-shirt en sneakers. Wil je juist up-dressen? Dan kun je je puffer tas combineren met een mooie blazer, pantalon en puffer handbag. Of colorblock er op los en ga voor een speelse look door een puffer tas in een felle kleur te combineren met een felle sweater en sneaker. Die felle puffers zijn trouwens ook super leuk voor in de winter, als het grijs en grauw is buiten. Daarmee voeg je meteen wat vrolijkheid toe aan je outfit.