De 9 beste rugzak merken voor jou

Of je nu gaat wandelen, op citytrip gaat, naar werk of school gaat of op vakantie gaat. Wij helpen je bij het vinden van de beste rugzak die past bij jouw activiteit. In deze blog vind je de 9 beste rugzak merken op een rijtje. Rugzakken van merken die aandacht besteden aan kwaliteit, functionaliteit en stijl. Lees dus snel verder en vind jouw nieuwe favo rugzak.

1. The North Face

Op zoek naar een sportieve tas waar je alle kanten mee op kan? Dan zijn de rugzakken van The North Face echt wat voor jou. De tassen hebben een stoere look en zijn mega praktisch door alle handige vakjes. De stevige tassen zijn ontworpen om mee te nemen op ieder avontuur. Het draagcomfort is hoog dankzij het gewatteerde rugdeel. Oftewel, een ideale rugzak voor actievelingen.

2. Rains

De rugzakken van het merk Rains zijn perfect voor alledaags. Ga jij bijvoorbeeld op de fiets naar je werk? Dan is de Rains backpack ideaal. Dankzij de waterafstotende stof zijn je kostbare spullen droog en beschermd. De tassen hebben een strakke en stoere uitstraling, zijn van hoge kwaliteit, stevig, en wat ons betreft dus een echte must-have.

3. Kapten & Son

De rugzakken van Kapten & Son staan bekend om de stijlvolle en tijdloze designs. De rugzakken zijn te krijgen in een hoop verschillende modellen en kleuren. De tassen zijn ideaal om mee te nemen op citytrip door de ruime binnenkant en de vele zijvakjes en ritjes. Maar ook voor werk of school zijn dit de ideale rugzakken. Stevig, minimalistisch en stijlvol.

4. Eastpak

In een lijstje met de beste rugzak merken mag de Eastpak niet ontbreken. Deze tas heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Je hebt hem namelijk ongetwijfeld op je middelbare school, in de sportschool of op reis gezien. Het leuke van dit merk is dat de tassen echt in alle kleuren en patronen te krijgen zijn. Van roze, geel, groen en blauw tot bloemenprint, tijgerprint, stippen en strepen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voeg daar de goede prijs-kwaliteit verhouding aan toe en wij snappen wel waarom scholieren (en hun ouders) zo gek zijn op dit merk.

5. Fjällräven

Fjällräven is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een iconisch rugzak merk. De rugzakken zijn veel te zien in het straatbeeld. Voor school, werk, een citytrip, een wandeling, een kampeertrip, met een Fjällräven rugzak zit je goed. De tassen zijn er in verschillende formaten, van groot tot klein, en in ongekend veel kleuren. Je vindt er dus altijd wel één die past bij jouw stijl.

6. Suitsuit

Suitsuit maakt, naast mega leuke koffers, ook de mooiste tassen. Dit toffe merk focust zich op het ontwikkelen van mooie tassen, koffers en accessoires voor reizende vrouwen. De rugzakken komen in allerlei stijlvolle kleuren zoals mosgroen, steenblauw, kersenrood en kokosnoot wit. De tassen zijn niet alleen handig voor weekendjes-weg en andere reisjes maar ook voor dagelijks gebruik.

7. Nike

Voor een sportieve rugzak moet je bij sportmerk Nike zijn. De rugtassen van Nike zijn voorzien van het kenmerkende logo, hebben een sportieve look, zijn stevig en hebben een fijne vorm. Dat maakt de tas niet alleen fijn voor een sportieve activiteit zoals een hike, maar maakt het ook een geschikte tas voor mee naar werk of voor mee naar school.

8. Herschel

Het Canadese merk Herschel Supply Co staat voor een stijlvolle, vintage uitstraling. De tassen zijn over de hele wereld populair en zijn snel te herkennen aan het witte vierkante logo. De tassen zijn allemaal ontworpen met een oog voor detail. Het assortiment Herschel tassen bestaat uit de klassieke variant met gespen, maar bestaat ook uit tassen van waterdicht materiaal en uit minimalistische rugzakken.

9. Sandqvist

Sandqvist is een Zweeds tassenmerk die prachtige rugzakken maakt. De tassen zijn stevig, van goede kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de ruige scandinavische natuur en hebben een stijlvolle en minimalistische uitstraling. De rugzakken zijn in allerlei soorten en kleuren te krijgen. Genoeg keuze dus.

Ook over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

Welk rugzakken merk is goed?

Er zijn een hoop goede rugzakken merken. Denk bijvoorbeeld aan Nike, The North Face, Eastpak, Rains, Kapten & Son, en zo voorts. Let er in ieder geval op dat de rugzak die jij uitkiest past bij het gebruik. Zoek je een rugzak voor werk of school? Ga dan voor een tas met laptopvak. Zo zijn je spullen goed beschermd en het gebruik is comfortabel.

Wat is een goede school rugzak?

Een school rugzak moet stevig zijn, moet ruim genoeg zijn, moet bestand zijn tegen weersomstandigheden en moet geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een rugzak van Eastpak, The North Face of Rains.

Welke rugzak voor de middelbare school?

Ga voor een rugzak met een stevige bodem, genoeg ruimte en wat verschillende vakken. Zo kun je gemakkelijk al je spullen dagelijks meenemen. Populaire rugzak merken voor de middelbare school zijn bijvoorbeeld Eastpak, The North Face, Nike, Herschel en Fjällräven.