Stijlvolle tassen waar laptop in past

Ga jij bijvoorbeeld graag aan het werk in een cafeetje, ga je direct uit werk nog wel eens de stad in of het terras op, of kom je veel bij klanten over de vloer? Dan snappen wij wel dat je niet alleen een tas wil die praktisch is, maar het liefst ook eentje die er leuk uitziet. Daarom hebben wij de leukste tassen waar je laptop in past voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Waar op letten bij het kopen van een geschikte tas?

Bij het uitkiezen van een leuke hand-, schouder– of rugtas waar je laptop in past moet je op een aantal dingen letten.

> Het formaat

Zorg ervoor dat je een tas uitkiest waar ook daadwerkelijk je laptop in past. In veel schouder- en handtassen zit een laptopvak, maar dat wil niet direct zeggen dat het vak groot genoeg is voor jouw laptop. Kijk dus even goed naar het formaat van je laptop, en van de tas waar je je oog op hebt laten vallen.

> Het materiaal

Je neemt je gloednieuwe tas met laptopvak waarschijnlijk overal mee naartoe. Door weer en wind. Zorg er daarom voor dat je een tas uitkiest van stevig en onderhoudsvriendelijk materiaal. Ga bijvoorbeeld voor een tas van waterdicht materiaal. Zo gaat je tas langer mee en blijft je tas langer mooi.

> Het draagcomfort

Neem jij dagelijks veel spullen mee of is je laptop aan de zware kant? Dan kan het nogal oncomfortabel zijn om de tas de hele dag op je schouder te dragen. Kijk daarom bijvoorbeeld ook eens naar een handtas met schouderband of ga voor een stijlvolle rugzak.

> De grootte

Is er, als jij je laptop in je tas hebt gedaan, nog genoeg ruimte over voor de andere spullen die je mee wilt nemen? Denk bijvoorbeeld aan je agenda, je portemonnee, een lunchbox en je waterfles. Kies een tas uit die past bij jouw hoeveelheid spullen.

Hoeveel inch is mijn laptop?

Weet jij niet precies hoeveel inch jou laptop is? Geen reden tot paniek. Hier kun je namelijk heel makkelijk achter komen. 1 inch staat gelijk aan 2,54cm. Het aantal inch van je laptop kun je dus achterhalen door je laptop dicht te klappen en te meten hoeveel centimeter de diagonaal van je laptop is. Deel het getal waar je op uit bent gekomen door 2,54 en voila, je weet nu het aantal inch van je laptop. De meeste laptops zijn tussen de 13,3 en 17,3 inch. 

Ook over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

Hoe groot is 13,3 inch in centimeters?

13,3 inch is 33,8 centimeter.

Hoe groot is 15,6 inch in centimeters?

15,6 inch is 39,6 centimeter.

Hoe groot is 17,3 inch in centimeters?

17,3 inch is 43,9 centimeter.