15 stijlvolle tassen voor uitgaan

Ga jij een avondje uit? Maak je outfit helemaal af met de juiste tas. Bij het uitkiezen van de juiste uitgaanstas moeten we met een paar dingen rekening houden. Hij moet het juiste formaat hebben, hij moet praktisch zien, en hij moet natuurlijk de perfecte aanvulling zijn op je party-outje.

Verschillende soorten tassen voor uitgaan

Als je uitgaat kun je het beste gaan voor een schoudertasje, een crossbody tas, of – voor een chic feestje – een clutch. Deze tassen hebben namelijk een fijn, compact formaat, maar bieden toch genoeg ruimte voor je telefoon, portemonnee, lippenstift en parfum. Wij vinden vooral een crossbody tas ideaal tijdens het uitgaan. Vooral met rits. Daarmee zwier je de dansvloer over zonder je spullen te verliezen.

Onze top 15 tassen voor uitgaan

Zoek je een leuke tas voor een avondje uit? Wij hebben 15 tassen op een rijtje gezet die perfect zijn voor een avondje uit. De tassen passen bijna bij elke outfit, zijn handig, compact en stijlvol. Welke past bij jou?

Ook over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

Wat voor soorten tassen zijn handig voor op stap?

Als je uitgaat wil je er natuurlijk leuk uitzien. En dan mag de juiste funky tas natuurlijk niet ontbreken. Let bij het uitkiezen van jouw party-bag op de volgende praktische dingen:

  • De tas heeft een rits
  • De tas is groot genoeg voor de spullen die je mee wil nemen
  • De tas beperkt je niet tijdens het dansen
  • De tas is comfortabel. Een clutch bijvoorbeeld, moet je de hele avond vasthouden, niet zo handig!
Wat voor tas meenemen naar een festival?

Naar een festival kun je gewoon een tas meenemen die je normaal gesproken meeneemt op stap. Maar, let er wel op dat de tas ook tegen een regenbui kan als dat voorspeld wordt. Meer tips? Lees de blog die we schreven over welke tas je het beste mee kunt nemen naar een festival.

Wat voor tas meenemen naar een gala?

Heb je binnenkort een (kerst)gala? Dan is het wel zo leuk als je tasje goed past bij je outfit. Wij raden aan om voor tas te gaan van een klein formaat zodat de tas niet teveel afleidt van je jurk of pak. Ga bijvoorbeeld voor een chique kleine clutch of voor een kleine zwarte schoudertas met zilveren of gouden ketting. Daarmee zit je eigenlijk altijd wel goed!