5 populaire tassen: 2022 editie

Tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar de ene soort is dit jaar populairder dan de ander. Let er maar op als je door de stad loopt, op stap bent of een weekendje weg bent. Gegarandeerd dat je de volgende tassen vaak voorbij ziet komen. En dat snappen wij maar al te goed. Want met deze top 5 wil jij gezien worden.

Van groot naar klein, van felle naar neutrale kleuren, van chic naar stoer en van vegan leer tot canvas. Alles komt voorbij. In 2022 zien we vooral uiterste. Van de kleinste mini bags waar je telefoon niet in past tot de grootste oversized bags waar je je hele hebben en houwen in meeneemt. Wij hebben dé top 5 tassen van 2022 voor je uitgezocht en op een rijtje gezet. Zodat jij helemaal de blits kunt maken met deze musthaves.

1. De teddy tas

De teddy tas, je ziet hem dit jaar overal. Deze aaibare stof is super leuk voor in de herfst en de winter en staat leuk bij praktisch iedere outfit. We zien de tassen vooral in zachte en lichte kleuren zoals crème en beige, en in donkere aardetinten zoals bruin, donkergroen en zwart. De shopper variant is het populairst. Hang hem nonchalant over je schouder en neem al je spullen makkelijk mee.

2. De funky crossbody tas

Een andere populaire tas die het afgelopen jaar veel hebben gezien, en die we hopelijk de komende jaren ook nog blijven zien, is de funky crossbody tas. Knal groen, geel, blauw, roze of oranje. Of met een opvallende print. Gebruik een crossbody tas om een “pop-of-colour” aan iedere outfit toe te voegen.

populaire-tas-crossbody

3. De oversized bag

Op de lijst met populaire tassen van 2022 mag deze zeker niet ontbreken: de oversized bag. Hoe groter, hoe beter. Met de oversized tas voeg je een nonchalante touch toe aan je outfit en neem je ook nog eens alles mee wat je maar wil. De oversized tassen zijn perfect voor een dagje shoppen want je neemt super makkelijk al je nieuwe items mee naar huis. Ze zijn ook ideaal voor een dagje weg of voor mee naar het strand. Gooi je handdoek, boek, waterfles en zonnebril erin, en gaan!

4. De mini tas

Het complete tegenovergestelde van de oversized bag is de populaire mini tas. Je kent hem waarschijnlijk van het bekende merk Jacquemus, maar ze komen in allerlei soorten en maten. Eerlijk is eerlijk, handig is hij niet. In de meeste varianten past je telefoon niet eens. Maar ze zien er wel mega leuk uit. Perfect voor bij een stijlvolle jurk of voor op stap. Klein maar fijn!

populaire-tas-jacquemus-mini-tas

5. De zwarte handtas

Een klassieker. Onmisbaar. Ook in 2022 zien we deze populaire tas overal. De zwarte handtas. Een zwarte handtas is altijd goed en staat leuk bij zo ongeveer iedere outfit. Of je nu voor een praktische handtas gaat die je elke dag mee kunt nemen naar werk, of voor een kleine zwarte handtas voor een avondje uit. Je zit altijd goed. De perfecte accessoire als je het ons vraagt!

Populaire tassen van 2022

Met deze populaire tassen maak jij een goede indruk waar je ook heen gaat. Voor welke tas ga jij? Er zijn zoveel verschillende soorten tassen dat het lastig kan zijn om te kiezen. Kies de tas die het beste bij jou past. En die past bij je activiteit. Of je nu naar een festival gaat of een tas nodig hebt voor vakantie. Op bestetassen.nl vind je de trendy tas die bij jou past. 

Ook over dit onderwerp