Vrolijke tassen om blij van te worden

Al dat grijs, zwart en beige, saaaaai! Soms heeft je outfit gewoon wat kleur nodig. En hoe kun je dat beter doen dan met een kleurrijke tas. In deze blog hebben we de meest vrolijke tassen voor je uitgezocht. Daarmee voeg jij in een handomdraai wat spice toe aan je ouftit.

Ga voor een vrolijk patroon

Wat maakt een tas nu echt vrolijk? Patronen! Of het nu gaat om bloemenprints, abstracte kunstwerken, of speelse dierenmotieven, een tas met een opvallend patroon kan een eenvoudig outfit transformeren in een stijlvolle ensemble. Laat je tas het gespreksonderwerp zijn met zijn unieke patroon en stijl.

Een beetje kleur voor elke dag 

Of je nu een dagje uit plant, naar je werk gaat, of een avondje uit, er is altijd een vrolijke tas die bij de gelegenheid past. Ga bijvoorbeeld voor een handtas in knalkleur om je zakelijke outfit wat op te vrolijken. Of ga voor een toffe tote met print voor een gezellig dagje shoppen. 

Je vrolijke tas goed combineren

Er zijn verschillende manieren om kleur toe te voegen aan je outfit. Voeg bijvoorbeeld een roze tas toe bij een groene trui, ga voor een oranje tas bij een blauwe outfit of voeg een kleurrijke tas met toffe print toe aan een outfit met basics. Meer weten over het combineren van kleuren op de juiste manier? Lees er alles over in de blog over colorblocking die we eerder al eens schrijven.

De vrolijkste tassen merken

We hebben onze favoriete merken met de meest vrolijke en kleurrijke tassen voor je op een rij gezet. Met deze tassen maak je van iedere saaie outfit wat leuks. Tas om en gaan!

WOUF

Oilily

Núnoo

HVISK

Ook over dit onderwerp