De leukste tassen met brede schouderband

Tassen met brede schouderband zijn helemaal in. Door de brede band krijgt de tas een stoerdere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan de crossbody tassen met de brede strap. Ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet zo gek, want door de brede band draagt de tas ook lekker comfortabel. In deze blog hebben we de leukste tassen met brede schouderband voor je uitgezocht.

Kleine tas met brede schouderband

Al jarenlang is 1 soort tas verreweg de meest populaire. Tromgeroffelll…. de crossbody bag met brede band. Dit model is perfect voor alledaags gebruik. Of je nu even de stad in gaat voor een lunch of een wandeling gaat maken. In dit tasje neem je je essentials makkelijk mee en het ziet er ook nog eens super leuk uit.

De crossbody tas met brede schouderband is in allerlei varianten verkrijgbaar. Wat ons betreft is er 1 merk die dit iconische model groot heeft gemaakt. HVISK. Dit Deense merk heeft een grote collectie met de leukste tassen. In frisse en vrolijke kleuren, met prints of zonder, ‘clean’ of in bijzondere vorm. De keuze is reuze.

Zwarte tas met schouderband

Een zwarte tas met brede schouderband wordt in no-time je favo accessoire. Dit type tas is ideaal voor praktische iedere gelegenheid. Boodschappen doen, naar het pretpark, op bezoek bij familie of mee naar het park. Deze zwarte tas met brede schouderband matcht makkelijk met iedere outfit en is tijdloos. Je zult er dan ook jarenlang plezier van hebben, deze tas gaat nooit uit de mode.

Tas met brede gekleurde band

Heb je al een hoop leuke tassen in de kast staan? Dan kun je ook een losse brede schouderband kopen voor bij je tas. De meeste tassen hebben een afneembaar tas hengsel waardoor je de tas eenvoudig een hele nieuwe look kunt geven. Ga bijvoorbeeld voor een bag strap met dierenprint. Of voor een kleurrijke boho-print.

Tip: Ga voor een “neutrale” witte, beige of zwarte crossbody tas met afneembare schouderband en koop daar een paar verschillende brede schouderbanden bij. Zo kun je oneindig variëren met 1 tas en kun je altijd je tas matchen bij je outfit. Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een festival en een avondje uit.

Ook over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

Hoe heet het hengsel van een tas?

Het hengsel van een tas wordt ook wel een schouderband, brede band of hengsels genoemd. Ze kunnen worden gemaakt van textiel zoals leer of een stevige stof zodat je je spullen makkelijk en comfortabel mee kunt nemen. Door een brede band over je schouder te gooien wordt het gewicht van de tas beter verdeeld.

Wat is een bag strap?

Een bag strap is een band waarmee je je tas draagt. Er zijn veel verschillende soorten bag straps. Van straps met dierenprints tot boho-prints. En van shiny straps tot kabel kettingen. Vooral de brede schouderband is erg populair.

Hoe stevig moet de schouderband zijn?

Hoe stevig de schouderband van je tas moet zijn is afhankelijk van het gebruik van de tas. Als jij veel spullen met je mee sjouwt is het wel belangrijk dat je tas en de schouderband van de tas het gewicht kunnen dragen. Ga daarom bij het kiezen van een tas voor werk of voor school altijd voor een tas met brede schouderband. Bij voorkeur gemaakt van stevig materiaal zoals leer of PU-leer.