De ronde tas: uniek en trendy

Op zoek naar een tas die nét even anders is dan de tassen die je al hebt? Ga dan voor een ronde tas, ook wel een full moon tas genoemd. Een ronde tas is een echte eyecatcher bij je outfit. Door de unieke vorm valt de tas op. Combineer de tas met basics zoals een goede jeans en een mooie top voor een simpele maar leuke look.

Waarom voor een ronde tas gaan?

Ronde tassen zijn altijd trendy.. En wij begrijpen wel waarom. De tassen zien er speels en hip uit. Daarom hebben ook steeds meer merken een ronde tas in hun collectie. De meeste ronde tassen zijn zowel over je schouder dragen als crossbody. Dat maakt de tas ook nog eens super praktisch. Perfect voor een wandeling, een lunch in de stad, een avondje naar de bioscoop of voor mee uit.

Ronde tas van MYoMY

De MY BOXY BAG is gemaakt van eco-leer. Dat betekent dat het op een veilige en bewuste manier geproduceerd wordt en dat de tas lang meegaat. De tas is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een unieke look. De cookie, zoals de tas genoemd wordt, heeft een lang verstelbaar hengsel zodat je de tas zowel crossbody als over je schouder kunt dragen. De dubbele ritssluiting is erg lang dus je kunt de tas extra wijd openen. De handige vakjes zorgen ervoor dat de tas ook nog eens super praktisch is.

Ronde tas van Rains

De Sling Pouch is van Rains is een unieke en praktische tas met een bijzondere look. De tas heeft de vorm van een koepel en de buitenkant is gemaakt van hard materiaal. De Sling Pouch is onderdeel van de Sling Bag collectie.

De tas heeft een TPU-band zodat je de tas crossbody kunt dragen. Dankzij het sterke PU materiaal is deze tas tegen alle weersomstandigheden bestand. En de tas heeft de klassieke “Rains” uitstraling.

Ronde tas van O My Bag

Ook O My Bag heeft een hele leuke ronde tas in hun collectie. De LUNA bag heeft een chique stijlvolle look. De tas is de perfecte accessoire om mee te nemen naar een lunch in de stad of voor een avondje uit. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft een verstelbaar hengsel en is zo ontworpen dat je al je spullen moeiteloos in de tas en uit de tas kunt halen.

Een ronde Cowboysbag

Houd jij van leren tassen? Dan is de ronde crossbody full moon tas echt wat voor jou. Met deze stijlvolle tas maak je je outfit helemaal af. Hij is superleuk voor alledaags. De tas heeft een verstelbaar hengsel die je ook van de tas af kunt halen. Je kunt de tas dus over je schouder dragen, crossbody of als handtas. De tas heeft 2 ritsen waardoor je je spullen makkelijk kunt organiseren.

Ook over dit onderwerp