De 7 beste handtas merken voor een stijlvolle look

Ben je op zoek naar die ene perfecte handtas die niet alleen stijlvol is, maar ook past bij al jouw behoeften? Dan ben je hier op de goede plek aangekomen. Bekijk hier de 7 beste handtas merken inclusief de leukste tassen uit hun collecties.

Michael Kors

Op zoek naar luxe, maar dan betaalbaarder? Michael Kors biedt stijlvolle en veelzijdige tassen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. De tassen van Michael Kors combineren functionaliteit met een modieuze uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor zowel werk als vrije tijd.

Of je nu kiest voor een elegante schoudertas, een praktische tote, of een chique handtas, elk ontwerp straalt de kenmerkende Michael Kors klasse uit. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Met een Michael Kors tas aan je arm maak je een statement van toegankelijke luxe, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

Guess

Guess staat bekend om zijn gewaagde en trendy ontwerpen, die perfect aansluiten bij de moderne, modebewuste vrouw. Hun handtassen zijn een mix van glamour en functionaliteit, met opvallende details zoals opvallende logo’s, unieke prints, en speelse versieringen. Guess tassen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Ze bieden de perfecte balans tussen dagelijkse bruikbaarheid en avondlijke elegantie, waardoor ze een must-have zijn voor elke garderobe. Met een Guess handtas laat je zien dat je durft te kiezen voor een unieke stijl die zowel opvallend als verfijnd is.

Burkely

Burkely handtassen staan symbool voor klassieke elegantie en praktische functionaliteit. Dit Nederlandse merk richt zich op het creëren van tassen die niet alleen mooi zijn, maar ook ideaal zijn in het dagelijks leven. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame kwaliteit en een tijdloze uitstraling. De ontwerpen van Burkely variëren van strak en minimalistisch tot subtiel verfijnd, met een focus op comfort en gebruiksgemak. Een Burkely tas is de ideale keuze voor wie waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloos design.

Cowboysbag

Cowboysbag, bekend om de robuuste en stijlvolle lederwaren, is een must-have voor liefhebbers van stoere, kwalitatieve handtassen. Deze tassen staan bekend om hun duurzaamheid en worden vaak mooier naarmate ze ouder worden, dankzij het gebruik van hoogwaardig leer. De tassen hebben een functionele indeling en zijn comfortabel te dragen. Ook ideaal dus voor school of werk!

Emily & Noah

De handtassen van het merk Emily & Noah zijn gemaakt van eersteklas imitatieleer. De tassen zijn een goede optie voor iedereen die gaat voor betaalbare kwaliteit en stijl. De binnenkant van elke tas is praktisch ingedeeld, ideaal voor het georganiseerd meenemen van persoonlijke items. De ‘bag-in-bag’ combineert twee tassen in één voor optimale veelzijdigheid.

Furla

Furla is een Italiaans merk dat bekend staat om verfijnd en innovatief design. De handtassen zijn gemaakt met oog voor detail en gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Hun collectie varieert van klassieke, tijdloze ontwerpen tot meer eigentijdse en gedurfde stukken.

Kenmerkend voor Furla is de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, waardoor elke tas zowel praktisch als stijlvol is. Met een Furla handtas geef je je outfit een vleugje Italiaanse klasse. Deze tassen zijn ideaal voor de modebewuste vrouw die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en een stukje luxe in haar dagelijkse leven.

O My Bag

O My Bag, een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en ethische productie, heeft een super leuk assortiment handtassen die zowel milieuvriendelijk als modieus zijn. Hun tassen, gemaakt van ecologisch gelooid leer, stralen een tijdloze elegantie uit en worden alleen maar mooier naarmate ze ouder worden. 

Kenmerkend voor dit merk is de aandacht voor detail, kwaliteit en de verantwoordelijke manier van produceren. Of je nu kiest voor een elegante schoudertas, een praktische tote of een compacte crossbody, een O My Bag tas is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een statement van bewust consumeren.

Ook over dit onderwerp