Zonnige zomer tassen: dit zijn onze favorieten

Het zonnetje schijnt, de terrassen zitten weer vol en de rosé staat weer koud. Dat kan maar 1 ding betekenen, het is weer bijna zomer. Heerlijk! We gaan met zijn allen weer massaal de deur uit. Naar een festival, op vakantie, een dagje naar het strand of lekker struinen door de stad. Daar heb jij natuurlijk de perfecte zomertas voor nodig. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. 

Een zomerse rieten tas

Wat ons betreft een echte must-have zomertas: de rieten tas. Niets doet ons meer denken aan een warme dag op het strand als een rieten tas volgepropt met handdoek, zonnebrand, boek en zonnebril. Maar de rieten tas is ook ideaal voor een picknick, een dagje shoppen of om mee te nemen naar de markt.

Vrolijke strandtassen

Een grote badhanddoek mee, wat te eten en te drinken, een (puzzel)boekje en zonnebrand en jij bent helemaal klaar om aan het zwembad, de zee, of in het park neer te ploffen. Al die spullen neem je natuurlijk het makkelijkst mee in een goede strandtas. En naast praktisch zijn strandtassen ook nog een super leuk. Zo eentje met felle kleuren bijvoorbeeld. Of eentje van canvas. Je waant je meteen aan de Costa del Sol. 

Kleurrijke crossbody zomer tassen

Ga jij op een zomerse avond graag naar het terras? Of struin je bij hogere temperaturen het liefst de hele dag op je gemak door de stad? Dan is een crossbody tas ideaal. De tas hangt comfortabel over je lichaam waardoor je er niet extra van gaat zweten, je hebt je handen vrij en je kunt al je benodigdheden meenemen. En, bij deze zomer hoort natuurlijk een lekkere knalkleur! Ga voor groen, geel, blauw, roze of oranje. Lekker vrolijk!

Ook over dit onderwerp