5 soorten tassen die je écht moet hebben

Tassen neem je echt overal mee naartoe. En het liefst heb je natuurlijk een passende tas bij iedere outfit. Maar dat loopt nogal in de papieren. Daarom helpen we je een handje. In deze blog lees je welke soorten tassen echte musthaves zijn! Wat er ook in je agenda staat, met deze 5 soorten tassen heb je altijd een tas in huis die perfect is. Disclaimer: als je ze eenmaal hebt aangeschaft kun je niet meer zonder ;).​

1. De kleine zwarte tas: voor iedere outfit

Vergeet the little black dress, jij hebt een little black bag nodig! Zwart matcht zowel bij een hele kleurrijke outfit als bij een zwarte outfit waardoor je deze tas eigenlijk iedere dag wel uit de kast kan pakken. De kleine zwarte tas staat daarnaast tijdloos. Heb je eenmaal de juiste aangeschaft, dan kun je er jarenlang plezier van hebben. Of je nu los gaat tijdens een avondje uit of lekker gaat lunchen in de stad. Met een zwarte kleine tas zit je altijd goed. Deze tas is dus onmisbaar als je het ons vraagt!

2. De bum bag: voor ieder evenement

De bum bag is de afgelopen jaren enorm populair geworden. En dat is niet voor niets! Een bum bag is namelijk de ideale tas voor een festival, een concert of een avondje uit! De tassen zijn vaak voorzien van een rits en verstelbare bandjes waardoor je helemaal uit je dak kunt gaan zonder je spullen te verliezen. Dat maakt de bum bag ook ideaal voor een lange wandeling of een stedentrip. De tas is te vinden in alle soorten en maten, gegarandeerd dus dat jij een bum bag vindt die bij je past!

3. De shopper: voor genoeg ruimte

De shopper is een van onze absolute favorieten. Of je nu even snel boodschappen gaat doen of voor een uitgebreide shopsessie naar de stad gaat, met een shopper neem je eenvoudig en stylish je spullen mee. Met een shopper hoef je niet meer te twijfelen of je je waterfles meeneemt of toch een paraplu, je neemt het gewoon lekker allebei mee. En heb je in de stad een leuke nieuwe broek gescoord, dan gooi je die er ook nog bij. Ruimte zat! Draag de tas comfortabel over je schouder.

soorten tassen - shopper_

4. De rugzak: voor alle situaties

Als we het hebben over soorten tassen die echt niet mogen ontbreken in jouw garderobe, dan is de rugzak onmisbaar. Met een rugzak kun je namelijk alle kanten op. Ga je een weekendje weg? Rugzak! Ga je een dagje wandelen? Rugzak! Heb je een laptop die je mee wilt nemen naar werk of school? Rugzak! Ga je sporten? Rugzak! You get the point. Ga voor een wat ruimere rugzak met laptopvak zodat je de tas overal voor kunt gebruiken.

5. De weekendtas: voor ieder tripje

Ook tijdens een weekendje weg of een reisje naar het buitenland wil jij er natuurlijk stijlvol uitzien. Daarvoor is de weekendtas perfect. Ga voor een model in de stijl die jij leuk vindt. Zo kun je gaan voor een sportief model, voor een klassiek tijdloos model of voor een moderne weekendtas. Voor welke stijl je ook gaat, houd in ieder geval rekening met de benodigde grootte van de tas en de indeling. Zodat de tas perfect aansluit op jouw gebruik.

soorten-tassen-weekendtas

Ook over dit onderwerp

Veelgestelde vragen

Welke verschillende soorten tassen zijn er?

Er zijn een heleboel verschillende soorten tassen. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

Wat is het verschil tussen een shopper en schoudertas?

Hoewel een shopper en schoudertas op elkaar lijken is er wel een verschil. Een shopper heeft namelijk vaak twee hengsels van middellange lengte waardoor de tas aan de schouder gehangen kan worden. Een schoudertas daarentegen heeft vaak één hengsel waardoor de tas zowel langs het lichaam als cross-body gedragen kan worden.

Wat zijn de meest populaire soorten tassen?

Wereldwijd zijn er 3 soorten tassen die het meest populair zijn. Dat zijn de schoudertas, de handtas en de rugtas. Wij begrijpen wel waarom!